Städhjälp i Uddevalla

hemstädning

Tänk dig att komma hem till en väldoftande och nystädad bostad. Där du bara kan sätta dig ner i soffan en stund och njuta innan du måste ta tag i de många andra vardagens måsten. Detta kan vara din bostad! Efter flera års erfarenhet av hemstädning vet vi vad som krävs för att trivseln i hemmet ska vara på topp, renlighetsmässigt.

flyttstädning

Många som har flyttat vet hur mycket jobb det innebär. Bara att packa ihop alla sina ägodelar tar på krafterna och ofta börjar man med allt för sent. Det är inte så konstigt då det kan vara svårt att planera och strukturera upp sin flytt. Men låt inte flyttstädningen försummas på grund av detta. Gör hela flytten lättare och anlita oss för flyttstäd!

storstädning

Några gånger om året behöver man städa sitt hem på djupet, då det är väsentligt för att en fräsch och trevlig miljö ska kunna upprätthållas.

En storstädning underlättar inte

bara för den veckovisa städningen, utan ger bostaden ett direkt lyft. Ta hjälp av oss med din storstädning och ditt hem kommer vara renare än någonsin efteråt.

fönsterputs

Att putsa fönster finns nog inte med bland de flesta personers favoritaktiviteter. Vilket är förståeligt. Utan den gedigna kunskap och erfarenhet som våra medarbetare besitter kan det vara trögt att göra jobbet själv. Man kanske inte ens vet hur man ska gå tillväga. Känner du igen dig? Boka då fönsterputs med oss, så gör vi jobbet åt dig!