Om oss

vilka är vi?

År 2015 grundade vi vår städfirma, då en liten verksamhet i uddevalla. Genom nöjda kunder har vi vuxit till oss rejält, men vi har fortfarande samma värdegrund och toppkvalitet. Vi hjälper dig att hitta rätt bland de många olika städtjänster som erbjuds idag. Det sker lätt och smidigt och vi garanterar dig dessutom ett riktigt bra pris!

Sedan vi grundades år 2015 har vi haft så många som 1200 nöjda kunder. Med kunden i fokus och samma nära relationer som när vi var ett litet bolag utför vi våra städningar av toppkvalitet. Vi vill att du som kund ska uppleva din städning som så smidig som möjlig, och jobbar därför med utbildad personal och garanti.

Våra grundpelare

det som betyder mest för oss

trygga medarbetare

För att kunna erbjuda tjänster av toppkvalitet tror vi att det är lika viktigt att våra medarbetare är nöjda som våra kunder. Därför lyssnar vi på vad våra medarbetare säger och anställer bara med kollektivavtal och utbildar alla våra anställda. Vi tror att när man trivs på jobbet höjs kvaliteten på jobbet man utför. Med tanke på hur nöjda vår personal säger sig vara samt våra bra recensioner från kunder skulle vi säga att vi hittat ett vinnande koncept.


kunden i fokus

Vi sätter dig som kund hos oss i fokus. Vi lyssnar på dig som kund och tar till oss av alla ord, mjuka som hårda. För att du som kund ska kunna vara prio ett ser vi till att ha en stark kundsupport som är öppen varje arbetsdag från 07:00-18:00. Utöver detta arbetar vi även kontinuerligt med att försöka effektivisera våra städmetoder. Vi ser till att alltid leva upp till en hög standard och strävar hela tiden efter att förbättra kundupplevelsen.

hållbara städtjänster

I dagsläget betyder ”rent” mer än bara att smutsen ska bort. Vi väljer städprodukter med omtanke om människor, miljö och materialen omkring oss. Bioteknik är ett milt och samtidigt effektivt alternativ som drastiskt minskar användningen av kemikalier i vår vardag. Ett medel till alla ytor ersätter kombinationen av kemflaskor med traditionell rengöring. Att använda bioteknik skonar hav, luft, växter, djur - och dig och din familj förstås.

Våra medarbetare är försäkrade upp över öronen.


Alla våra medarbetare skriver under sekretessavtal vid anställning.


Alla medarbetare får en internutbildning vid anställning.


Vi gör även bakgrundskontroller av vår personal som även utbildas återkommande för din trygghet och bästa resultat.


När du anlitar oss är du i trygga händer. Alla våra medarbetare är diskreta och professionella.


Det är oftast samma person som städar ditt hem. (undantag är vid sjukdom och semester)

Anlita oss för städhjälp

våra tjänster: