Rut-avdraget

vad är det egentligen och vad innebär det för dig som privatperson?

RUT är en kortare variant av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Begreppet rut-avdrag finns för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Alla de städtjänster vi erbjuder omfattas av denna skatteförmån. Avdraget gäller enbart för arbetskostnaden på arbetet. Grundkravet för utnyttjande av rutavdrag är att jobbet är utfört i köparens bostad. Du kan även få avdrag för arbeten i föräldrarnas bostad förutsatt att du har betalat för det. På skatteverkets hemsida kan du läsa mer om det som räknas som bostad och vad som ger rätt till rutavdrag.

Nöjd-kund-garanti

vi erbjuder nöjd-kund-garanti, vilket innebär?

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av oss som deras städfirma, därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Garantin finns till för att understryka vår höga städkvalité vid alla städuppdrag.


Vad innebär garantin?


* 10-dagars nöjd kund garanti


* Att påpekade fel och brister åtgärdas inom 48h


* Att alla åtgärder utförs utan extra kostnadSå här fungerar vår Nöjd Kund-Garanti


1. Du som kund påtalar fel eller brister till oss genom kontaktformuläret, telefon eller mejl


2. Vid bekräftad reklamation så åtgärdas bristerna inom 48h*


* Under helger och röda dagar gäller 72h

Försäkringar

Läs mer om vilka försäkringar vi har och vad de innebär

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkringen är till för att ersätta eventuella skador eller olyckor som uppstår vid ett städtillfälle - där du som kund kräver oss som företag på skadestånd. Utöver att försäkringsbolaget kompenserar dig som kund i form av pengar, har de även en skyldighet att reda ut skadeståndsskyldigheten.


Allriskförsäkring

Som privatperson kan du komplettera din vanliga hemförsäkring med en allriskförsäkring. Denna hette förr i tiden drulleförsäkring - ett namn som lever krav i folkmun. Meningen med denna försäkring är att den täcker skador även om du själv råkar ha sönder något hemma. Bokar du en hemstädning eller storstädning är du ju oftast inte själv hemma under städtillfället.